BALIKESİR-TÜRKİYE



                                                          

      
   

  



 ido erdek babdırma

 erdek narlı ocaklar ulaşım


 






erdek camping

 BOT KULLANIMI HAKKINDA PRATİK BİLGİLER

 erdek dalış kulübü

 

 DENİZ AMBULANS ERDEK 0212 444 83 53

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi5
Bugün Toplam67
Toplam Ziyaret1000323
Site Haritası

Anasayfa


     SAĞLIK APART PANSİYON

   
No : 56
Tesis : SAĞLIK APART PANSİYON
Tesis iletişim
İletişim:Erdek/Ocaklar TELEFON 0.532 599 90 23 0.266 847 54 46 E-MAIL bndemir@hotmail.com www.saglikpansiyon.com
        Detaylar
 
 
Detaylar

ODALAR: Deniz ve orman manzaralı her apart oda/Dairede) 2-3 oda+banyo+wc+mutfak+balkon mevcutdur.2 odalı apartda 1-5 kişi,3 odalı apartda 1-8 kişi kalabilmektedir.Her apart oda/dairede) kesintisiz sıcak-soğuk su, Televizyon(dijital uydu), buzdolabı, mutfak dolapları ve kardolap (Mdf). Büyük tüp 2 li ocak, aspiratör,yeterli tabak, tencere, vs. Bir mutfak da ne lazımsa komple. ,Bina sinek ve haşerelere karşı korumalı, Yataklar(ortopedik). Yastıklar (boncuk silikon). Pike-çarşaf (terletmez).Çamaşır makinesi deterjanı dahil ücretsiz (5 gün ve daha fazla kalanlar için),Camlar yalıtımlı (çift/ısı cam).Otopark (Ücretsiz),sınırsız ve ücretsiz wireless(internet) KIŞ AYLARINDA ISITMA SICAK SU 24 SAAT

ÇEVRE AKTİVİTELERİ: Pansiyonumuza 2-3 dk.yürüyüş mesafesinde bulunan yarım ay şeklindeki temiz ve geniş plajda denizin tadını çıkarabilirsiniz.

YEME İÇME HİZMETLERİ:    Geniş Bahçemizde mangal keyfi yapabilir, apart mutfağımızda istediğiniz yemeği pişirebilirsiniz.

KONUM VE ULAŞIM:Ocaklar tatil beldesinin yarım ay şeklindeki temiz ve geniş plajına, berrak denizine sadece 200 m.Yürüme mesafesi 2-4 dk.dır.Çarşı-Pazara 50 m.uzaklıktadır.Hızlı feribotla İstanbul’dan Bandırma’ya ya da başka illerden Bandırma’ya geldiğinizi telefonla haber verirseniz sizi feribot iskelesinden ya da Bandırma otogarından ücretsiz servisimizle alıyoruz.(7 gün ve daha fazla rezarvasyonlar için geçerlidir.) (Bandırma –Sağlık Pansiyon arası 24 km.) Bandırma`dan Erdek`e her yarım saatte yolcu münübüsü kalkmaktadır.Erdek otogarından Ocaklar minibüslerine binilir.Ocaklar otogarında indiğinizde Sağlık apart pansiyonu zaten göreceksiniz (50 m.Ocaklar-Narlı asfalt yolundan Ocaklar pazarına doğru) Kendi aracıyla gelenler: Bandırma’dan Erdek istikameti takip edilir. Erdek girişinden Kamplar-Köyler istikametine girilir. Ocaklar istikameti takip edilir. Erdek çıkışından yaklaşık 4 km sonra Ocaklar girişinde sağda bulunan Sağlık Pansiyon tabelasından 20 m ileride sağa dönen yola girilir (Otogar-Narlı istikameti). Aşağı inişte (200 m sonra) ikinci Sağlık Pansiyon tabelasında tekrar sağa girilir. 30 m solda sizi Sağlık Pansiyon karşılamış olacak.

www.saglikpansiyon.com

 

 

 
 

                        

 liman avm

 özen marin 

  SUZİKİ MARİN EVİNRUDE JOHNSON YAMAHA MOTOR BAKIM TAMİR VE SERVİSİ  

     

  mesut deniz araçları erdek