BALIKESİR-TÜRKİYE



                                                          

      
   

  



 ido erdek babdırma

 erdek narlı ocaklar ulaşım


 






erdek camping

 BOT KULLANIMI HAKKINDA PRATİK BİLGİLER

 erdek dalış kulübü

 

 DENİZ AMBULANS ERDEK 0212 444 83 53

Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam85
Toplam Ziyaret1005322
Site Haritası

Anasayfa


     TOKYAY OTEL GÖNEN

   
No : 32
Tesis : TOKYAY OTEL GÖNEN
Tesis iletişim
İletişim:Kurtuluş mh. şehit Zeki Aydemir Cd. No: 14 Gönen, Balıkesir, Turkey 0266 763 17 30 (pbx 5 hat) 0266 763 17 34 (fax)
        Detaylar
 
 
Detaylar

OTEL ÖZELLİKLERİ:Otelimiz 4 katlı olup her katta 8 odası, toplamda 32 odası bulunmaktadır. En üst katımızda bütün Gönen 'i kuşbakışı olarak seyredebileceğiniz bir terasımız mevcuttur. Her katta 3 kişilik 3 odamız, 2 kişilik 4 odamız ve yine her katta ilave yatak koyma imkanı bulunan 2 kişilik bir odamız bulunmaktadır. Otelimiz bahçesinde müşterilerimize özel otoparkımız da vardır

OTEL ÇEVRESİ:Otelimiz Türkiye 'nin cennet sayılabilecek nadir noktalarından birinde, Yeşil Gönen 'de bulunmaktadır. Çevremizde mutlaka görülmesi gereken çeşitli gezi ve mesire yerleri vardır. Tokyay Otel, Gönen 'de mutlaka gezilmesi gereken şehir parkına sadece 150 metre, Gönen Kaplıcaları 'na ise 200 metre mesafededir. Gönen Oya Pazarı, Ekşidere Köyü Dağ Ilıcası, Dereköy Alabalık Tesisleri, ve Gönen 'e 30 dk mesafedeki Manyas Kuş Cenneti Milli Parkı Diğer gezilip görülmesini gereken yerlerden bazılarıdır.

Yeşil Gönen kaplıcaları ile olduğu kadar tarihi, kültürü ve doğasıyla da pek çok güzelliğe ev sahipliği yapmakta. Eğer henüz görmediyseniz Gönen, festivali, el emeği göz nuru ile işlenmiş iğne oyaları ile mutlaka görülmesi gereken yerlerdendir...

Gönen Şehir Parkı, At Çiftliği, Dereköy, Geyikli ve Karapınar Alabalık Çiftlikleri, Ilıcaoba, Alacaoluk ve Babayaka Kaleleri, Manyas Kuş Cenneti Gönen ve çevresinde gezilip görülebilcek mekanlardan yalnızca birkaçıdır.

Detaylı bilgi için www.tokyayotel.com zitesini ziyaret ediniz.

 
 

                        

 liman avm

 özen marin 

  SUZİKİ MARİN EVİNRUDE JOHNSON YAMAHA MOTOR BAKIM TAMİR VE SERVİSİ  

     

  mesut deniz araçları erdek